*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

xlsx tiedostot muuttuneet/tuhoutuneet

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Ongelma on se että kansio sisälsi ennen excel tiedostoja (saattoi olla myös muutama doc), mutta nyt kaikki kansion sisällä on hajonnut kuvassa näkyväksi sotkuksi.

Onko mitään mahdollisuutta enää korjata tilannetta?


▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kokeile avata Excel-taulukko "Avaa sovelluksessa" --> Valitse oletusohjelma... ja valitse Exel. Äkkiseltään vaikuttaa, että on yritetty avata vlc-playerilla noita.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.2.2013 @ 19:08

Keskustelualueen säännöt - Myyntialueen säännöt
Otsikon tulee kuvata tarkasti ja selkeästi ongelmaasi.
Tehdessäsi kysymystä, älä tee sitä itsellesi, vaan AD:n lukijoille. Mahdollisimman selkesti ongelmaan liittyvä kuvaus ja kaikki siihen liittyvät osat ja asiat kannattaa ilmoittaa myös. Selkeä hyvin ymmärrettävä kysymys tuo selkeitä ratkaisuehdotuksia ongelmaan.
#3
Testattu on availla eri tiedostoja excelillä. Kyseisessä kansiossa ei ollut kuin muutama excel tiedosto ja nyt näyttävät menneen jotenkin palasiksi esim kuvassa näkyy sqlkysely1, 2, 3 jne jotka ovat ilmeisesti palasia kysely.xls tiedostosta. vlc näkyy tiedostojen päällä jotka näkyisivät nyt olevan jotain .oma tiedostoja. Näkyy olevan myös .tmp ja .lom päätteisiä, jotain.
#4
Löytyiskö apua näistä linkeistä? http://www.google.com/search?q=exel+rep...iw=1080&bih=882

Keskustelualueen säännöt - Myyntialueen säännöt
Otsikon tulee kuvata tarkasti ja selkeästi ongelmaasi.
Tehdessäsi kysymystä, älä tee sitä itsellesi, vaan AD:n lukijoille. Mahdollisimman selkesti ongelmaan liittyvä kuvaus ja kaikki siihen liittyvät osat ja asiat kannattaa ilmoittaa myös. Selkeä hyvin ymmärrettävä kysymys tuo selkeitä ratkaisuehdotuksia ongelmaan.
#5
Onko mitään käsitystä siitä, mikä sotkun olisi voinut aiheuttaa? Voisiko korjautua tekemällä järjestelmän palautus ongelman syntyä edeltävään palautuspisteeseen? Voisi ainakin kokeilla. Se voi auttaa, jos ongelma on rekisterissä. Pelkkiä tiedostoja järjestelmän palautus ei korjaa tai palauta, koska xls- tai doc- tiedostoja ei siinä käsitellä.

Entä miltä tiedostoluettelo näyttää, jos ohjauspaneelissa poistaa kansion asetuksissa täpin kohdasta "Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tunnisteet"? Silloin pitäisi ainakin nähdä, millaisia tiedostopäättteitä kansion tiedostoilla nyt on.

e: Suoritetun järjestelmän palautuksen voi peruuttaa, jos sillä ei ollut vaikutusta ongelmaan.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.2.2013 @ 22:48
#6
Excel tiedostojen korjaaminen ei onnistunut lopputulos on täyttä sekasotkua, kuvaa tulee iltapäivällä. Järjestelmän palautus tuskin onnistuu koska tiedostoja ei luotu tämän hetkisellä koneella. Edellinen kone meni vaihtoon koska prosessorissa oli vikaa, epäilen että varmuuskopioita tehdessä ehti edellinen kone sotkea viellä kyseiset tiedostot.
#7
Järjestelmän palautuspisteeseen ei tallenneta omia tiedostoja, joten siitä ei varmaan ole apua. Tietty mikä ihme tuollaisen on aiheuttanut, on melkeinpä tärkeämpi kysymys, ainakin jatkoa ajatellen. Ja tietenkin, varmaan kannattaisi jo tässä vaiheessa viimeistään panostaa varmuuskopiointiin. Josta tuli mieleen, että jos käytössä vähintään Vista, niin voi tietenkin kokeilla voisiko palauttaa aiempi versio tiedostosta.

Edit. No nyt luinkin että tehty eri koneella, ei varmaan onnistu tuo edellisen version palauttaminenkaan...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.2.2013 @ 15:47

#8
Tältä näyttää tiedostot sqlkysely 1, 2 ja Li08.wpl jos jollain nyt on viellä jotain ajatuksia.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.