*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Windows vista Home Basic palautus

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Juu eli tuli tähän vista koneeseen asennettua ubuntu 12.04 koska vista ei enää toiminut kunnolla.. Ja asensin tämän täytenä asennuksena koneelle eli vistaa ei enää ole.
Koodi on tallella koneen pohjassa. Jos joku löytäisi vistan latauksen (home basic) niin vois pistää linkkiä :) Kiitos kaikille jotka auttaa!!!
Ja vista on Vista home basic OEVA (jos tolla oevalla on jotain merkitystä) ja suomenkielinen mut jos ei löydy suomen kielistä ja jos koodi sopii myös enkun kieliseen ni voi olla enkuks myös :)
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Windows Vista:

http://fixitwizkid.com/threads/microsof...downloads.4671/

http://www.heidoc.net/joomla/technology...-download-links

Intel Haswell i7-4770K & Noctua NH-U14S
Asus Z87-A & GeForce GTX 660 DirectCU II OC
Fractal Design Define R4 & Seasonic 660W P-660 (XP²)
Samsung 256GB 840 Pro SSD & Western Digital 1TB Caviar Black
#3
Mutta noi on ultimateja.. Mulla on product key vaan home basic.
Vai tarviinko ton ei.cfg poisto jutun??
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.12.2012 @ 13:51
#4
Terve.

Siis sun pitää ladata http://fixitwizkid.com/threads/microsof...downloads.4671/
Tuon linkin kautta se ei.cfg poisto juttu ja se tulee zip tiedostona elikkä pura se jonnekin ja sitten vaan samasta linkistä lataat sen ultimate jutun ja käytät siinä zip tiedostossa olevaa purku ohjelmaa siihen ultimate juttuun(tiedosto jonka purit) ja pitäisi toimia
#5
Joo eli koitin nyt bootata asennus levyltä. Biosissa on eka boottaus juttu DVD ja CD asema ja koitin vielä erikseen painaa että boottaa pelkästään DVD asemasta mutta se vaan käynnistää tän ubuntun. Se ei ilmottanu mitään et press any key to boot from DVD drive tai jotain. Oonko tehny levyn väärin?? Laitoin sen exe tiedoston samaan paikkaan ku boot.wim ja install.wim ja sitte sen vista kansion (jonka ne siis loi) pitääkö levylle pistää vielä boot.wim ja install.wim tiedostot??

--Lakupiip--
#6
En kyllä osaa sanoa kun ei boottaa ollenkaan tuolta levyltä ja ubuntu kyseessä, koita vielä pistää ne boot.wim ja install.wim tiedostot samalle levylle, tosin jos teit noiden ohjeiden mukaan niin veikkaan ettei vika ole levyssä ja sen sisällöössä vaan jossain muussa.


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26.12.2012 @ 10:06
#7
Todennäköisesti vika ei ole koneessa koska koitin laittaa win 7 asennuslevyn koneeseen ja se kyllä boottas.... Mut koitan pistää vielä ne boot.wim ja install.wim sille levylle.
Kannattaako myös kokeilla irrottaa kovalevy ja sitte bootata ja laittaa kovo kiinni??
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.12.2012 @ 17:30
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.