*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

PS/2-hiiri

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
En nyt tiedä sitten ihan varmasti onko kyse ajureista mutta pistän nyt kuitenkin tänne.

Elikkäs käyttelin tässä ihan normaalisti konettani ilman mitään, ei tainnut olla juuri sillä hetkellä mitään ohjelmiakaan käynnissä, ja yhtäkkiä PS/2-hiireni lakkasi toimimasta.
Kyseinen hiiri on vanha Microsoftin pallohiiri. Ajattelin että se on tullut tiensä päähän, mutta hain toisen PS/2-hiiren, joka on optinen, ja kytkin sen kiinni.
Valo kyllä syttyi hiiren pohjaan mutta kursori ei liiku. Tämän jälkeen kytkin kannettavani USB-hiiren kiinni. Ja kas ihmettä, toimii.
Boottasin koneeni, koska ajattelin että ongelma korjaantuisi. Hetken jo luulin niin, sillä n. 5sek ajan kursori alkoi nykimään epämääräisesti ympäri ruutuaPS/2-hiiren kanssa, tämä kumminkin loppui lähes heti. USB-hiiri toimii täydellisesti ainakin nyt, mutta haluaisin silti tietää mikä on vikana...? Ohjauspaneelista katsoen ajurit tunnistetaan ja toimivat kunnolla. Myös Speccy huomaa ne.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
PS2 hiirtä ei voi kytkeä lennossa toimintaan. Eli kone pitää bootata, että se lähtee toimimaan. PS2 portti voi olla viallinen tai Windows ajurit. Oletko kokeillut asentaa PS2 hiiren ajureita uusiksi?

Give a man a fish and you feed him for a day.
Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti LaLLi80:
PS2 hiirtä ei voi kytkeä lennossa toimintaan. Eli kone pitää bootata, että se lähtee toimimaan. PS2 portti voi olla viallinen tai Windows ajurit. Oletko kokeillut asentaa PS2 hiiren ajureita uusiksi?
Bootin koneen kahdesti koko operaation aikana. PS/2-portti tuskin on viallinen kun kerta lakkasi aivan yhtäkkiä kesken käytön toimimasta. Koneessa oli vain Windowsin PS/2-ajurit, ja taisin onnistua sähläämään nekin jotenkin pois tässä äsken :D
En löytänyt mistään mitään nimenomaista ajuria tälle hiirelle joka on näköjään nimeltään vain "Wheel Mouse Serial And PS/2 Compatible". Joku Microsoftin oma vanha hiiri.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.