*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Ongelma HDMI-äänen kanssa (Windows Vista Home Premium)

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Hei.

Eli ongelma on seuraavanlainen: En saa ääntä tulemaan HDMI kaapelin kautta TV:stä. Ennen on toiminut aivan moitteetta mutta ilmeisesti menin ryssimään jotain. Ohjauspaneelin ääni-valikossa, toistaminen välilehdellä oli ennen valittavissa "Digital output device (HDMI)" (tai vastaava, en tarkkaan muista) kaiuttimien ja Realtek Digital Output:in lisäksi. Eipä ole kuvaketta enää, koska onnistuin sen sieltä poistamaan.

HDMI:n välityksellä elokuvaa katsottuani koneesta ei tullut ääntä, ja tietämättömyyttäni otin HDMI:n pois käytöstä (ominaisuudet, poista käytöstä). Nyt koko kuvake on ääni-valikosta hävinnyt. Kuva kuitenkin näkyy HDMI:n kautta TV:ssä normaalisti...

Miten siis saisin HDMI output:in takaisin käyttöön? Kun hiiri on Realtek audiohallinnassa, oikeassa laidassa HDMI-liittimen kuvan päällä, ilmestyy teksti "HDMI pois", ja kun klikkaa oikealla "Äänilaitteen asetukset", jota ei kuitenkaan saa avattua...

Käyttöjärjestelmänä on siis Vista Home Premium.

Arvostan suuresti, mikäli joku osaisi minua auttaa, koska olen näissä asioissa "peukalo keskellä kämmentä".
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kokeile auttaako, jos valitset äänilaitevalikosta hiiren oikealla ja "näytä käytöstä poistetut laitteet".

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.