*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Miten selvittää Windowsin versio

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Sain pari kappaletta kannettavia joissa on softa sen verran sekaisin ettei mene edes päälle (bluescreeniä yms.)

Nappasin kovot irti ja telakan avulla niistä tiedot talteen. Nyt olisi tarkoitus formatoida nuo kovot ja asentaa kaikki uusiksi. Kummankin koneen takana on winukan product key, mutta ei mitään mainintaa mihin winsun versioon se sopii. Laitteiden iän perusteella sanoisin kyseessä olevan joko Vista tai 7, mutta nyt pitäisi saada tarkempi tieto jotta saisi ladattua sopivan asennuslevyn.

Löytyyköhän jostain windows kansion sopukoista jokin tiedosto, mistä tuo selviäisi?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
En 100% voi sanoa mutta jos boottaa Linuxilla koneen jossa on Windowsin osiointi niin siinä kohdassa pitäisi se käyttiksen nimi lukea.

EDIT: Ainakin Ubuntun asennuksessa kun valitaan osiointi asennus ilmoittaa mikä Windows on asennettuna. http://www.youtube.com/watch?feature=pl...XJQ2zFJ4U#t=74s tuossa kohdalla se näkyy.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.11.2012 @ 20:27

Älä Yritä Jos Et Osaa!!


Säännöt: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.