*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kone ei tunnista näytönohjainta

#1
Asentelin tossa koneen uusiks (Win 7 64bit) ja kaikki sujui ongelmitta siihen asti kunnes asensin Service pack 1:sen koneeseen. Tämän jälkeen Windows ei ole tunnistanut näyttistäni ollenkaan. Näyttikseni on Ati radeon X1950XTX

Display adapter kohdassa lukee: Standard VGA Graphics adapter ja other devicessä paistaa kysymysmerkkinä video controller.

Olen koittanut asentaa uusimmat ajurit valmistajan sivuilta, mutta edes se ei ole auttanut. Tuntuu, ettei ajuriohjelma tunnista näyttistä. Olen irroittanut näyttiksen ja pistänyt takaisin paikoilleen, formatoinut koneeni tämänkin jälkeen pariin otteeseen, eikä mikään ole tuntunut auttavan. Olen myös nollannut BIOSit ja katsonut ne uudestaan kuntoon.

Onkohan kellään mitään hajua mikä näyttikseen oikein iski?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.