1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Comodo esti FTP kontaktit

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Neptun 21.03.2010.

  1. Neptun

    Neptun Active member

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    3,954
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    68
    Kokeilin Comodoa, mutta jouduin poistamaan sen varsin pian. Hankalinta oli, että se blokkasi kaikki FTP kontaktit koneelta. Se kyllä lähetti ensin kyselylappusensa ja kun siihen vastasi, että salli, niin se salli. Mutta tämä ei riittänyt, sillä se edelleenkin esti jotakin, palveluita tms jotka vaikuttavat asiaan. Millään FTP ohjelmalla ei saanut enää yhteyttä. Heti kun Comondon sulki, niin kaikki FTPt pelasi.

    Kun tarjontaa on, niin ei tällaisissa tapauksissa rupea kyselemään ohjelmien foorumeista hidasta neuvoa. Uusi (Sygate) palomuuri ei häiriköi ja on selvästi kevyempi.
     
  2.  
  3. Rubertti

    Rubertti Regular member

    Liittynyt:
    30.10.2003
    Viestejä:
    581
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Itselläni oli samantapaisia ongelmia kun käytin omia palvelimia jossa yhteysportti oli muu kuin 21, ja client käytti comodon valmista ftp-sääntöä jossa yhteysportiksi on määritelty 21. Kun säätöä rukkasi 21 portista any portiksi niin alkoi toimimaan omatkin määritykset.
    Oireet oli samat, en tiedä onko syykin.
     
  4. Neptun

    Neptun Active member

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    3,954
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    68
    Tässä tapauksessa ei taida olla tuo, sillä FTP yhteysportti on kaikissa hosteissani 21. Nyt en liioin enää pääse kokeilemaan kun heitin Comodon bittiavaruuteen. Se, että jokin alkaa blokata FTPtä merkitsee usein samalla sitä, että serverin varmistukset sulkevat sen muutaman yrityksen jälkeen kokonaan. Ja kun niin tapahtuu, niin on kokeillessa vaikea taas tietää, mistä homma nyt on kiinni kun ei yhdistä. :-/
     

Jaa tämä sivu