*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

XP korjausasennuslevy

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Windowsin rekisteri alkaa olla melko solmussa ja kone toimii hitaasti. Miten tehdään korjausasennuslevy? Kone on koottu aikanaan liikkeessä eikä sen mukana ollut uudelleenasennus-CD:tä. Mitä kaikkea levyllä täytyy olla? Toivon yksityiskohtaisia neuvoja. Koneessa on alunperin Windows 98, joka on päivitetty XP:hen.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ei taida onnistua mitenkään, koska WinXP järjestelmässä ei ole korjauslevyn teko mahdollisuutta. ( Eikä palausutuslevyjen koska kyseessä on itse koottu kone). Eli tarvitset WinXP asennyslevyn tai koodin.
#3
Korjataan siis alkuperäisellä XP -asennuslevyllä, mutta miten? Kokonaan uudelleen en haluaisi asentaa, vaikka sen osaan.
#4
Jos sinulla on XP alkuperäinen levy niin tälleen: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/313946

Jos taas ei niin se ei onnistu ilman levyä.
#5
Kiitos paljon. Alkuperäinen levy ja tunnukset ovat tietenkin tallessa. Olin katsellutkin jo tuota linkkiä, mutta koska päivityspaketteja ei ole alkuperäisellä levyllä, miten niiden kanssa toimitaan? Voiko sp3:n asentaa riittää jälkeenpäin toiselta osiolta? Tuleeko paljon päivittämistä? Tässä on korjausasennuksessa se pullonkaula, jota en osaa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.