*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Winukan msn poistaminen

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Hei, tiedä kumpaan kuuluisi paremmin, tänne vai softaongelmiin, mutta ajattelintänne, josko tällä tiedettäisiin "paremmin" winukasta itsestään. Eli, kertokaapas, kuinka saan asennettua tehdaskoneesta winukan msn pois koneestani? Käyttis windows 7 joku, mutta ongelma onkin siinä, että poista ohjelmissa ei löydykään msn erillisenä, eli mistä tämän softan saapi pois? Siellä ei lue, kuten jos itse asentaisi "windows Live Essential" tai muutakaan, joka viittaisi msn softaan... Tyyliin "windows Peruspaketti" ja muuta mikkisoftan juttuja on, mutta tuo msn, niin sitä ei löydy, ja n viitsi suin päin esim tuota "peruspakettiakaan mennä sorkkimaan, kun tiedä mitä se sisältää. Niin, ja ei löydy muuten tuolta "Ota windowsin ominaisuuksia käyttöön tai poista niitä käytöstä" osiostakaan. Kertokee hyvät immeiset, kuinka pääsen tuosta softasta eroon =/

▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Auttaisiko PC Decrapifier 2.3.1 -ohjelma?

http://www.tietokone.fi/softa/windows/pc_decrapifier_2_3_1

http://www.pcdecrapifier.com/download

Intel Haswell i7-4770K & Noctua NH-U14S
Asus Z87-A & GeForce GTX 660 DirectCU II OC
Fractal Design Define R4 & Seasonic 660W P-660 (XP²)
Samsung 256GB 840 Pro SSD & Western Digital 1TB Caviar Black
#3
Kiitoksia. Sain tuolla kaikkea tarpeetonta koneltani poistettua =)

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.