*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Windows XP -uudelleenasennus ongelma

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Elikkäs, formatoin levyasemani jotta saisin asennettua XPn uudelleen, kun kone rupeaa asentamaan XPtä levyltä, sanoo se about puolen välin jälkeen, että tiedoston X kopiointi ei onnistu. Olen koettanut ohittaa tiedoston asennuksen, mutta tämän jälkeen se sanoo jokaisesta tiedostosta että kopiointi ei onnistu. Olen yrittänyt useammalla asennuslevyllä, mutta mikään ei tunnu tepsivän, osaisitteko sanoa missä vika?

"Tiedosto X" on siis joka kerta eri tiedosto, jota kone ei asennuksen edettyä puoleenväliin suostu kopioimaan.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Usein vikana on vain likainen asennusmedia. Mutta myös myös jokin muu esim. viallinen muisti, kovo tai cd-asema voi aiheuttaa ko. asian. Veikkaisin siis epäkelpoa cd:tä tai muisteja...

#3
Muistit voi testata esim. Memetest86 ohjelmalla.
Annat testin mennä useamman kerran läpi, vaikka yön yli.

Jos kerta tilttaa eri cd:llä samisessa puolessa välissä. Vittaa että vika ei oo cd:ssä, likainen, naarmuilla tms.

Eihän vaan kovo ole liian pieni, tai osioitunut jotenkin c: asema että puolen välin jälkeen asennusta asema c: on täynnä = ei voi kopioida.

Osta paskaa, saat 2kk kaupan päälle.
- Zz Topelius -
#4
Minulla on vähän samankaltainen ongelma, kun käynistän Windowsin siihen tulee ikkuna ( Samanlainen kuin viansietotila-valikko) jossa lukee ylhäällä Windows XP Professional ja alhaalla Windows XP Professional Setup. Ja koska tietokoneeni Windows on piraatti en voi viedä asennusta loppuun. Kuinka saisin tämän ikkunan pois?


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.5.2010 @ 15:39

Photoshopping since 2007.
#5
Live linux cd jossa on GParted (esim. Puppy Linux)
Tai sitten GPartedin sivuilta, ihan miten haluaa cd:n sisältöä ja käyttöä.

GParted on ilmainen osiontiohjelma (vrt. winukan Levynhallinta), joka dataa tuhoamatta osaa osioiden kokoa myös muutella.
GPartedilla kun vetää sileeks kovon = poistaa kaikki osiot. Sitten laillinen xp-cd sisään, niin ei oo mitään hämärää sotkua kovossa. Ainoo valinta on 'Luo osio' johon se xp asennetaan. Koon voi määritellä kaikki tai osa kovosta.

Tietty voi jo GPartedilla luoda sopivan kokoiset osiot winukkaan ja xp asennuksessa vaan sitten 'formatoi c: asema' valinnalla asentaa.

Tällä elimnoit kaiken piraatti xp:n jättämät sotkut, mukaan lukien virukset.

(Harvinaisempi "bios-virus" tietenkin sen piraatin mukana on voinnu tulla ja sotkea biosin ja estää kaiken järkevän koneen käytön. Biosin nollaus jos ei auta, niin esim. Partcon bios ohjelmointi http://www.partco.fi/bios.html silloin avuksi.)

Osta paskaa, saat 2kk kaupan päälle.
- Zz Topelius -
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.