*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Win 7 aktivointi takkuaa

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Eli formatoin vanhan läppärin ja asensin win7 uusiksi. Nyt muutamaa päivää myöhemmin tulee ilmotus että "Kirjoittamasi tuotetunnus (Windows 7 Home Premium) ei kelpaa aktivointiin."

Läppäriä hommatessa muutama vuosi takaperin ei mukana tullut asennuslevyjä mutta ostin nyt uuden koneen win7 home premiumilla ja käytin sen asennuslevyä uudelleen asentamiseen. Entinen versio oli myös home premium ja käytin kumpaankiin omia product keytä.

Johtuuko vika samasta asennuslevystä vaiko missähän mahtaa olla syy?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Sen uuden läppärin asennuslevy on tarkoitettu vain siihen koneeseen ja sentakia Windows 7 ei välttämättä aktivoidu. Sen levyn Windows on yleensä automaattisesti aktivoitu ( Tai biossiin on laitettu aktivointikoodi).
#3
Uus kone on siis pöytäversio mutta vaikuttaako se asiaan? ja millähän sais sit vanhan product keyn aktivoinnin toimimaan?
#4
Vaikuttaa asiaan, sillä uuden koneen asennuslevyn Windows on jo asennettuna ja aktivoituna siinä koneessa.

Voit kokeilla polttaa täältä Windows 7 asennusimagen ja aktivoida se asennuksen jälkeen vanhan koneen koodilla: http://www.mydigitallife.info/official-...-digital-river/
#5
Jees. No huomenissa sitten tuon kanssa temppuilemaan. Kiitokset näistä ja katotaan miten menee :D
#6
"Kirjoittamasi tuotetunnus (Windows 7 Home Premium) ei kelpaa aktivointiin."

Tämän ongelman itse ratkaisin kun vaihdoin emolevyä toiseen niin HP:n avaimella sama ilmoitus, niin aina on onnistunut puhelimella aktivointi. Onko siinä valintaa "Käytä automaattista puhelinjärjestelmää"?
#7
Läppärin omassa OEM-versiossa levyillä voi tulla mukana sertifikaatti, joka vaaditaan joissain läppäreissä OEM-aktivointiin, koska avain voi olla esim. ns. VLK.

Sertifikaatit löytyvät esim. täältä:
http://forums.mydigitallife.info/thread...-Bin-Collection

Asennus:
Pura läppärin valmistajaa vastaava sertifikaatti (esim. COMPAQHP-HPQOEM-2.1.XRM-MS) C-osion juureen, eli hakemistoon C:\

1) Käynnistä komentorivi järjestelmänvalvojana (Kaikki Ohjelmat -> Apuohjelmat -> Komentorivi (oikealla) -> Käynnistä Järjestelmänvalvojana)

2) Kirjoita "cd\" ja paina entteriä, jolloin olet C-osion juuressa (C:\>)

3) Kirjoita "slmgr.vbs -ilc sertifikaatti" ja paina entteriä. Korvaa sertifikaatti koneesi valmistajan sertifikaatilla, eli kirjoita esim.
slmgr.vbs -ilc COMPAQHP-HPQOEM-2.1.XRM-MS

4) Odota, että Windows ilmoittaa sertifikaatin asennuksen onnistuneen.

5) Sammuta komentorivi ja käynnistä kone uudelleen. Windowsin pitäisi olla nyt aktivoitu.
#8
Olen ottamassa kayttoon ASUS CM 6730 poytakonetta, jossa on Windows 7 Home Prem OA kayttojarjestelma. Kone kaynnistyi, mutta boottasin koneen virtanapista kun se jumiutui.

Nyt kone on jumiutunut Boot Manageriin. Sanoo, etta pitaisi asentaa Installation disc. Sellaista ei koneen mukana tullut. Win Memory Diagnostic ei auta. Diagnostic tool - Options valikko ei minulle aukea. Onkohan siita edes apua. Onkoainoa mahdollisuus hankkia asennuslevyt uudelleen asennusta varten.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.