1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

valokuvien siirto sähköpostin liitteestä pc;n resurssienhallinnan kuvattiedostoon

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Maria2 31.07.2013.

  1. Maria2

    Maria2 Regular member

    Liittynyt:
    30.03.2005
    Viestejä:
    374
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Moi! En löytänyt tälle kysymykselle oikein sopivaa keskustelupiiriä täältä mutta mulla on sekä hotmail.com että gmail.com sähköpostit. Miten saan sinne tulleet, kirjoituksen liitteinä olleet valokuvat siirrettyä tai kopioitua esim. pc:n resurssienhallinnassa olevaan esim. kuvat kansioon tai sitten tikulle? Sieltähän ne sitten sitten voi lähettää vaikka digikuvina Ifille paperikuvia varten. Kiitos yksityiskohtaisista neuvoista siis jokainen siirtovaihe erikseen neuvottuna.
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    klikkaa liitteenä olevaa kuvaa ja valitse aukeavasta ikkunasta "Tallenna" tämän jälkeen selain joko kysyy minne tallennetaan tai tallentaa suoraan asetuksissa määritettyn kansioon.

    Avaa resurssienhallinta ja etsi kuvien tallennuskansio. Kytke tikku koneeseen, koneen pitäisi kysyä mitä haluat tikulle tehdä, valitse "selaa kansioita ja tiedostoja" ja paina ok. Valitse kuvien tallennuskansiosta haluamasi kuvat (Ctrl-näppäintä pohjassa pitämällä voit valita useita kuvia). Kun kaikki kuvat on valittu, klikkaa hiiren oikealla painikkeella jotakin valituista kuvista ja valitse kopioi. Mene tikulle (siis juuri avattuun tikun tiedostonäkymään), klikkaa tyhjää kohtaa hiiren oikealla ja valitse liitä. Kuvat kopiotuvat tikulle. Poista tikku klikkaamalla kellon vieressä, näytön oikeassa alakulmassa olevaa Usb-laitteen kuvaketta ja valitse "poista laite turvallisesti"
     
    Viimeksi muokattu: 31.07.2013
  4. Maria2

    Maria2 Regular member

    Liittynyt:
    30.03.2005
    Viestejä:
    374
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
     
  5. Maria2

    Maria2 Regular member

    Liittynyt:
    30.03.2005
    Viestejä:
    374
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Moi! Kiitti neuvosta. Kokeilin sähköpostistani eli gmail.com:ista lähettää koneeni resurssienhallintaan ja sinne kuvatkansioon, ja sain kyllä siirrettyä jotenkin. Mutta miksi se siirretty kuva on niin pikkuinen siellä resurssienhallinnan kuvat tiedostossa, se näkyy screenillä vain keskellä pienenä kun sitä klikkaa. Miten saisin sen sellaisena siirrettyä että kun sitä sitten siellä kuvatkansiossa klikkaa se näkyisi heti normaalina eli screenin kokoisena tai aikana jotenkin suurempana?
    Myös toinen kysymys että jos sähköpostin liitteenä on useita kuvia pitääkö ne aina siirtää yksitellen eli jokainen erikseen (hidasta) vai miten ne saisi kaikki samalla siirrettyä sinne res.hallinnon kuvat kansioon?
     
  6. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Varmista että lataat oikeat kuvat, jotkin sähköpostiohjelmistot tallentavat kuvista automaattisesti myös ns. thumbnail-kuvat, jotka ovat noita postimerkin kokoisia pikkukuvia. Nämä kuvatiedostot erottaa yleensä tiedostonimessä olevasta "thumbnail"-lisäyksestä. Jos viestissäsi on näitä pikkukuvia, ne voivat sisältää linkin täysikokoiseen kuvaan. Tällöin klikkaa kuvaa ensin normaalisti vasemmalla napilla ja katso avaako se täysikokoisen kuvan. Jos avaa, klikkaa täysikokoisen kuvan päällä hiuren oikealla ja valitse "Tallenna kuva nimellä". Joskus täysikokoiset kuvat ovat myös viestin mukana, näiden tiedostonimissä ei ole thumbnail tai thumb- lisuketta.

    Webmail-sähköpostissa (siis selaimella käytettävissä) ei ole mahdollista tallentaa kuin yksi kuva kerrallaan. Erillisissä sähköpostiohjelmissa (esim. Mozilla Thunderbird ja Outlook Express) on mahdollista tallentaa kaikki liitteet samalla kertaa.
     
    Viimeksi muokattu: 31.07.2013
  7. Sakarias

    Sakarias Active member

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    1,806
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    68
    Kyllä gmail antaa mahdollisuuden ladata kaikki liitteet
     

Jaa tämä sivu