*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Tietokone jäätyilee oudosti.

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Elikkäs tietokoneeni jäätyilee oudosti, jäätyminen on aina yhtä pitkä ja tapahtuu samalla lailla.

Kun jäätyminen tapahtuu on se hyvin lyhyt, 0,3-0,5 sekuntia, ei sitä edes huomaa yleensä mutta kun se tapahtuu aivan sattumanvaraisesti ihan sama mitä tekisi tietokoneella.

Jäätymisen aikana kuuluu sitä äänipätkää mikä vaan sattui olemaan päällä jäätymisen sattuessa, mutta se kuuluu silleen "trr" (:D) eikä jää vaan soimaan vaan tärisee tuolla lailla.

Ei mitenkään haittaa mitään mutta yhtäkkiä tapahtuu tämmöistä eikä mikään ole auttanut, olen putsannut konetta, siivonnut rekisteriä Ccleanerilla ynnä kaikkea muuta mutta mikään ei auta.

En oikein osaa selittää tätä, auttakaa jos pystytte :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.2.2013 @ 18:11
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Vika löydetty!!

Vika olikin utorrentissa, uudemmat utorrentin versiot jättävät torrenttien magnet linkit johonkin rekisteriin kuulemma ja se aiheuttaa jotain "hang up" tapahtumaa.

En ole ihan varma mutta vaihoin torrent-ohjelmaa ja ongelma korjautui.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.