*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Ohjelman poisto-ongelma XP:stä

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Varmuuskopion palautuksen jälkeen tuli ongelma, kun yritin ladata uudelleen Wacom Bamboo Dockia. Asennus keskeytyy ja ilmoitus kertoo, että jos olet asentanut ohjelmiston aikaisemmin..."make sure that it is properly removed from your Application Folder and the Trash and try again". Vanhan ohjelman poisto-ohjelmaa ei enää löydy, roskakori on tyhjä ja käsittääkseni applications folder-kansiossakaan ei ole enää tiedostoja ohjelmasta. Poistin regseekerillä rekisteristäkin Dockiin liittyvät merkinnät, mutta sekään ei auta. Mitä tarttis tehdä seuraavaksi?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Suorita>avutuvaan kentään kirjoita:regedit> OK>muokkaa>etsi: sitten kirjoita mitä haluat poistaa. Ruksi muihin kohtaan(3kpl)paitsi koko sana. Seuraava. F3 pääset tarvittaessa eteenpäin. Poista löytämäsi ohjelma(t).


#3
Mitähän sä Tepsu9 kirjottaisit hakusanaksi regeditissä ohjelmalle Wacom Bamboo Dock?
Järjestelmärekisterissä kun ohjelmien tiedot on usein tosi kryptisten avaimien takana.
Tästä esimerkkinä on 30-day-try-out ohjelmat. Kun kokeiluaika ohjelmalle on kulunut = lopettaa toimintansa, ohjeman oisto ja uudelleen asennus ei auta, koska kryptisellä nimellä on ohjelman ensi asennuksen tieto olemassa rekisterissä.

Osta paskaa, saat 2kk kaupan päälle.
- Zz Topelius -
#4
Joo, ei onnistu, ei löydy sanahauilla mitään poistettavaa.
#5
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jylppy62:
Joo, ei onnistu, ei löydy sanahauilla mitään poistettavaa.
Nyt en jummarra. Kun kyseessä XP (Windows?), niin eikös siinä kannattais poistaa ohjelmat ohjauspaneelin kautta, ja sitten varmuuden vuoksi tarkistaa program-fileseista ja sitten vielä Common-filesista, että siellä ei ole ohjelman kansioita. Jos on niin ne pitää poistaa avaamatta, tyhjentää roskis ja käynnistää uudelleen. Näin ainakin piti ennen Anysee-boxin päivitystä tehdä, edellyttäen tietenkin, että antoi koneen asentaa ohjelmakansion program-filesiin. Pyrin aina hyväksymään koneen tarjouksen, tiedänpähän ainakin mistä etsiä!
OlliJulle
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.