*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Internet-ajan synkronointi ei onnistu

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Koneeni on ollut huollossa maaliskuun puolestavälistä. Nyt kun se saapui on ongelmaksi muodostunut se, että windows update ei voi tarkistaa päivitysten tilaa sillä tietokoneen päivämäärä ja kellonaika eivät ehkä vastaa Windows Update -online-palvelun päivämäärää ja kellonaikaa. Windows antaa ongelmalle (virhe uusien päivitysten tarkistamisessa) virhekoodin 80072f8f ja neuvoo asettamaan päivämäärän ja kellonajan oikeaksi. Manuaalisesti ajan- ja päivän saa vaihdettua, mutta windows update ei ymmärrä manuualista muutosta, eikä hae edelleenkään päivityksiä. Kun yritän synkronisoida ajan internet-ajan mukaiseksi Vista herjaa seuraavaa: aikasynkronointivirhe palvelun time.windows.com kanssa. Olen yrittänyt synkronisoida aikaa myös Vistassa löytyvän neljän muun palvelun kautta, mutta kaikessa on lopputuloksena aikasymnkronointivirhe.

Osaisiko kukaan neuvoa miten saisin ajan synkronoitua ja näin päivitettyä windowsin?

Virusturva-ohjelma ilmoittaa, että kone on suojattu eikä Ad-awarekaan löytänyt koneesta haittaohjelmia. Viimeisin windowsin päivitystarkastus on tehty kuitenkin 16.3., joten olisi varmaankin jo aika hankkia uusia päivityksiä.

Vaikka olen muutanut ajan- ja päivän manuaalisesti on Vistan pienoisohjelma syöteotsikot edelleen jumissa sillä se ilmoittaa, että uutiset ovat maaliskuulta. Jännäähän se on lukea kaksi kuukautta vanhoja uutisia, mutta pikkuhiljaa tämäkin rupeaa kypsyttämään.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Onko aikavyöhyke oikein ja kesä/talviaika myös asetettu.
http://windows.microsoft.com/fi-FI/windo...-error-80072f8f
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jerski:
Onko aikavyöhyke oikein ja kesä/talviaika myös asetettu.
http://windows.microsoft.com/fi-FI/windo...-error-80072f8f
Ongelma ratkaistu. Huollossa oltiin näköjään koskettu biossiin ja säädetty siellä aika vuoteen 2009???? V??!#n hyvä huolto, sillä siinä oli muitakin ongelmia. Noh pääasia, että sain nettiajan vihdoinkin synkronoitua muuttamalla vuoden oikeaksi biossiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.