1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

firefox ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi naakka2 05.05.2014.

  1. naakka2

    naakka2 Member

    Liittynyt:
    22.08.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Firefoxin kanssa raivostuttava ongelma, joka alkoi samoihin aikoihin hankittuani uuden 4G-nettiyhteyden. Saattaa olla ettei näillä ole mitään yhteyttä mutta panee vähän epäilemään. Eli ei tarvitse kuin avata netti ja joku sivu, niin ylimääräisiä välilehtiä aukeaa yksi tai enemmän. Saattaa olla jopa puoli tusinaa näitä mainossivuja auki, useimmat liittyvät johonkin peliin. Jopa äsken avatessani afterdawnin ja klikattuani siihen laatikkoon "hae keskustelualueilta" , niin eikö taas yksi pelisivuikkuna auennut.

    Windows 8,1, Firefox 29.0 ainoa selain mulla (ei muita käyttäjiä tällä koneella), Soneran 4G langallinen yhteys modeemista pöytäkoneeseen joka ostettu joulukuussa
    Malwarebytesillä täydellinen tarkistus: ei ongelmia; Norton virus+palomuuri: täydellinen tarkistus ja ei ongelmia

    Firefoxin asetuksista on kruksannut kohdan "estä ponnahdusikkunat". Välilehdet kohdasta kruksasin "avaa uudet ikkunat uusiin välilehtiin", sillä jos tätä ei tee, avautuu noita uusia välilehtiä ensimmäisiksi sen varsinaisen sivun päälle. Nyt niitä löytyy 2-6 kpl kun suljen selaimen. Ärsyttävää tässä on lisäksi se, kun jossain niistä on typerää puhetta (Are you a girl or a boy?) joka säikäyttää alkaessaan yllättäen.

    Onko kellään ideoita miten päästä tästä eroon? Auttaisiko selaimen vaihto vai jatkuisiko sama kiusa siellä?
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,094
    Kiitokset:
    1,208
    Pisteet:
    243
    Oletko tarkistanut selaimen lisäosista, ettei siellä näy mitään ylimääräistä? Jos ongelma esiintyy vain ja ainoastaan Firefoxin kanssa, voisi kokeilla Firefoxin nollaamista.

    En oikein ymmärrä, miten ongelma voisi seurata nettiyhteyden vaihtumisesta. Kyllä koneelle on täytynyt asentua jotakin ylimääräista.

    Edit: Käy läpi myös koneelle asennettujen ohjelmien luettelo. Joskus tuollainen mainosten avaaja asentuu aivan avoimesti.

    Edit2 Korjasin linkin toimivaksi.
     
    Viimeksi muokattu: 05.05.2014
  4. naakka2

    naakka2 Member

    Liittynyt:
    22.08.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tarkistin mitä firefoxin lisäosia ja laajennuksia koneella oli, niitä ei ollut montaa eikä mitään ihmeellistä mielestäni. Ohjelmien listassa ei ollut mitään outoa sielläkään ja asennusajan perusteella niistäkin suurin osa oli tullut koneen mukana 5 kuukautta sitten(pakettikone), uudemmat tunnen koska itse laittanut koneelle. Joten seuraavaksi jäi vain firefoxin nollaaminen eli etenin tuon yllä olevan linkin ohjeiden mukaan. Ja eipä enää tule noita lisävälilehtiä!

    Tein nämä toimenpiteet jo eilen illalla, mutta halusin kokeilla vielä tänään pysyykö tilanne hyvänä. Mitä lie ollut mutta tosi hienoa nyt kun mokomasta pääsin. Kiitti neuvosta, 1pertti!!!

    Silmäilin tuota työpöydälle ilmaantunutta kansiota firefoxin vanhat tiedot. Sieltä paljastui jumalattoman pitkä lista ties mitä, nimet eivät sano mulle yhtikäs mitään. Taidan vaan deletoida koko kansion.
     
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,094
    Kiitokset:
    1,208
    Pisteet:
    243
    Siellä on varmuuskopioita vanhan profiilisi tiedoista. Jos kaikki toimii ongelmitta, tuon vanhat tiedot kansion voi huoletta poistaa.
     

Jaa tämä sivu