1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bluescreen käynnistäessä Windows 7

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi fahrenheit 31.05.2012.

  1. fahrenheit

    fahrenheit Member

    Liittynyt:
    31.05.2012
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tälläinen ongelma ilmestyi vanhaan koneeseeni jonka olin serkuille antanut, että käynnistäessä tietokonetta iskee bluescreeni siinä vaiheessa kun pitäisi työpöytä ilmestyä. Koneeseen tulee Windowsin käynnistys animaatio normaalisti. Serkku kertoi siirtäneensä kuvia kamerasta tietokoneelle ja avatessaan kuvaa oli kone jumittanut. Hän oli painanut Ctrl+alt+del, mutta mitään ei ollut tapahtunut. Virtanapistakaan pitkään painamalla ei ollut kuuulemma tapahtunut mitään. Hän oli sitten vetäissyt virtajohdon seinästä ja kun yritti käynnistää uudelleen niin tuo bluescreen tuli. Tiedä sitten hajosiko tuolloin jumittuessa jokin koneesta vai vasta virtajohdon pois vetämisen yhteydessä. Vikasietotilassa näytti kone toimivan ihan niin hyvin kuin vikasietotilassa vain pystyy. Noh, tänään asentelin winukan uusiksi, mutta samaa bluescreeniä iskee heti kun kone yrittää työpöydälle. Mikäs voisi olla hajonnut?

    E: Tutkin netistä vähän lisää niin olisiko siis ongelmana näytönohjain? Näytönohjaimena Nvidia 8800 GTS. Jollain muullakin oli kyseinen ohjain pamahtanut ja samanlainen ongelma. Onko muuta mahdollisuutta kuin ostaa uusi? Jos pitää uusi ostaa niin mikä sopisi tuon tilalle ja vielä suhteellisen halvalla, sillä serkku ei pelaile mitään.

    Kuva bluescreenistä jos tuosta jotain informaatiota edes saa. En itse tiedä näistä mitään.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 31.05.2012
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Näyttäs tuon kuvan perusteella näyttisvialta kahdesta syystä:

    - nvlddmkm.sys <- viittaa nVidian ajureihin joten voisi olla näyttisajurit sekaisin
    - nuo pystyraidat näytössä on selvä merkki että näyttiksessä on vikaa, sillä terveellä näyttiksellä ei tuommoisia tule edes BSODin yhteydessä.
     
  4. fahrenheit

    fahrenheit Member

    Liittynyt:
    31.05.2012
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos tiedosta! Osaisitko vielä sanoa, että onko tuota korjattavissa jotenkin? Asensin windowsin jo puoliksi uusiksi, joten en enään pääse windowsiin säätämään ajureita.
     

Jaa tämä sivu