*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

uuden tietokoneen asennus

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
eli nyt on kone kasassa ja kaikki toimii avasin sen ja se kertoi kaikki osat sitten päästiin osaan jossa pyttää setuppaamaa ja valitsemaan miten asennetaan valitsin asennuksen ja nyt pyytää tämöistä "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" ja sittekun painan jotain näppäintä se vaan heittää uudelleen tohon saman tekstin ala puolelle ja vaikka käynnistäisin koneen uudelleen se heittää uudelleen samaan ikkunaan
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.1.2013 @ 16:42
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Käy bios-asetuksista laittamassa buuttilistan ekaksi se kiintolevy johon on käyttöjärjestelmä asennettu. Muista tallentaa bios-muutokset ennen koneen uudelleen käynnistämistä.
#3
Saitkos laitettua boottijärjestyksen kohdilleen?

Olisi ihan fiksua mainita emolevyn malli, joissakin tapauksissa jeesaisi. Ja jos saa vastauksen probleemaan niin mainitsisi että homma bueno, kone toimii.

Otetaan tällaiset ihan tavaksi. :)

Teekkarimääritelmä geometrisistä kuvioista: Ympyrä on kuvio jossa ei ole kulmia. Samoin on ellipsi mutta ei kuitenkaan aivan yhtä selvästi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.