1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

satunnainen no signal ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi tombatlb 12.09.2009.

  1. tombatlb

    tombatlb Member

    Liittynyt:
    29.07.2009
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tää on siirto näyttö-osastolta tänne suuremman palautevyöryn toivossa. Pahoittelut tuplapostauksesta.

    Oon katellu keskusteluja näistä no signal ongelmista, joita tuntuu olevan moneen lähtöön, mutta ihan vastaavanlaista keikkaa ei oo tullut vastaan joten toivottavasti täältä löytyis joku tietoviisas joka vois paikallistaa ongelman.

    Eli ongelma ilmenee kun kone käynnistetään sen ollessa sammutettuna jolloin n. 75% käynnistyksistä päätyy No Signal viestiin. Vehje starttaa oletettavasti muuten normaalisti koska tuulettimet pyörähtää päälle ja kaiuttimista kuuluu myös windowsin tervetuloa soundit. Kummalliseksi homman tekee ne 25% jolloin ongelmaa ei ilmene. Myös epäonnistuneen käynnistyksen jälkeen reset-nappulaa painamalla näyttö saadaan poikkeukseta mukaan ja mitään ongelmia ei ole.

    Voiko vika olla asetuksissa vai mahtaako jokin osa olla rikki??

    Kone on vain kuukauden vanha ja tilattu komponenteista koottuna. Aluksi ongelmaa ei ollut mutta se ilmeni n. pari viikkoa sitten. Kokoonpano: phenom2 940, ECS A780GM ultra, 4gb RAM, windows 7rc, Club 3d HD4850 ja Benq G2220HD liitettynä DVI-kaapelilla näyttiksen porttiin. Piuha tuntuu toimivan koska muuten ilmoitus olisi cable not connected.

    Kiitos jo etukäteen osallistujille!
     
  2.  
  3. Quiote

    Quiote Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    2,215
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Ensi kerralla sitten pyydä moderaattoreilta siirtoa ketjullesi. Se on oikea tapa toimia, ei uuden ketjun aloittaminen toiselle alueelle. Lisäksi meidän on helppo arvioida kuuluuko ketju alueelle jolle käyttäjä haluaa siirtää sen.
     
    Viimeksi muokattu: 12.09.2009
  4. jakke1983

    jakke1983 Guest

    Mulla oli koneessa vastaavanlainen ongelma ja se johtui 2x surkeasta powerista: toinen oli alitehoinen(250w) ja toisessa(500w Modecom) ei virtaa tullut tasaisesti...
     
  5. tombatlb

    tombatlb Member

    Liittynyt:
    29.07.2009
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    mul on käytössä sonata III mukana tuleva 500w virtalähde, jonka pitäis riittää hyvin. Mitenköhän vois testaa et syöttääkö se tasaisesti?
     

Jaa tämä sivu