*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kone ei käynnisty taaskaan

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Tuossa kuukausi sitten kone ei käynnistynyt enää ja vein sen paikalliseen atk-liikkeeseen korjattavaksi ja siellä uusivat uuden virtalähteen siihen (550W). Tähän päivään saakka toiminut hyvin, mutta tänään kaverini vetäisi virtajohdon koneesta irti, kun kone oli vielä päällä. Tarkoitus oli siirtää tietokone telkkariin joka sijaitsee toisella puolella taloa. Tuossa vaiheessa ei tullut mieleenkään, että kone ei käynnistyisi enää mutta tämä asia selvisi sitten kun kokeiltiin käynnistää konetta, ei tapahtunut mitään. Onko näin, että virtalähde taas paskana? Onko noinkin herkkä reagoimaan?
Kiitoksii.

Intel® Core™2 Duo Processor E7600 3.06 GHz
NVIDIA GTS 250 1GB
6GB RAM
Windows 7 Home Premium
550W power supply
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.2.2013 @ 23:10
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kerrohan tarkemmin, millä tapaa ei käynnisty? Ekana ainakin tulis mieleen että käytä emon patteria irti ja virtalähe nollilla, siitä katkasijasta. Niin ja mikä virtalähde?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.2.2013 @ 23:14
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RBrandt:
Tuossa kuukausi sitten kone ei käynnistynyt enää ja vein sen paikalliseen atk-liikkeeseen korjattavaksi ja siellä uusivat uuden virtalähteen siihen (550W). Tähän päivään saakka toiminut hyvin, mutta tänään kaverini vetäisi virtajohdon koneesta irti, kun kone oli vielä päällä. Tarkoitus oli siirtää tietokone telkkariin joka sijaitsee toisella puolella taloa. Tuossa vaiheessa ei tullut mieleenkään, että kone ei käynnistyisi enää mutta tämä asia selvisi sitten kun kokeiltiin käynnistää konetta, ei tapahtunut mitään. Onko näin, että virtalähde taas paskana? Onko noinkin herkkä reagoimaan?
Kiitoksii.

Intel® Core™2 Duo Processor E7600 3.06 GHz
NVIDIA GTS 250 1GB
6GB RAM
Windows 7 Home Premium
550W power supply
ja mikä tämä virtalähde on malliltaan,jos saan kysyä?

http://www.youtube.com/user/Valiojoukot/
AMD Phenom II 1055T-Gigabyte Radeon 6990+HIS Radeon 6970=AMD Radeon 6970 Trifire=Korvaraiskaus
#4
Ei lähde käyntiin enää power-napista. Saahan sitä tietysti kysyä. Tarkistin asian koneen sisältä ja virtalähde on Altis AS550.
#5
Vaikka olisi hyväkin poweri niin saattoi tuo virtajohdo nykäsemine irti kun päällä pistää jotai virtasotkua hyvinkin mahollisesti, eli pahimmassa tapauksessa voi olla emolevykin nyt sekasin tai rikki kokonaan.

Päivitystä ketjuun? E: ja tuli päivitystä.

Jooh no mitä todennäkösemmi sulla o vaa poweri rikki, toi o ns. pommi poweri, eli ei laadukas. Tietenkin ei tuo kokoonpanosi syö Watteja paljoa, eli vaikkei tuo ole lähelläkään luvattua 550W (Googletuksella) niin kyllä sillä konees pitäisi pyöriä.

Se virtajohon irrotus saattoi aiheuttaa virtapiikin virtalähteessä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.2.2013 @ 23:24

Toniman.

## ASUS Z87-A | i5-4670K w/ CM Hyper 212 EVO| 8GB RAM | ASUS GTX 560 TI TOP | Kingston SSDNOV V+300 240Gb | Seagate 1TB | XFX 550W | Bitfenix Raider | 24" display | Razer Lycosa | Logitech G300 | SteelSeries Siberia V2 ##
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.