*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Asus M5A97 emon verkkokortti

Tässä viestiketjussa on 9 viestiä.

#1
Onko kellään ollut kyseisen emolevyn Le R.20 mallin verkkokortin kanssa ongelmia? Itellä netti katkennu aina välillä pariks minuutiks ja kaveri suositteli ostamaan erillisen verkkokortin, mutta en raaskisi pistää rahaa palamaan.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 8 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
milläs perusteel kaveris määritteli vian verkkokorttiin?

Toniman.

## ASUS Z87-A | i5-4670K w/ CM Hyper 212 EVO| 8GB RAM | ASUS GTX 560 TI TOP | Kingston SSDNOV V+300 240Gb | Seagate 1TB | XFX 550W | Bitfenix Raider | 24" display | Razer Lycosa | Logitech G300 | SteelSeries Siberia V2 ##
#3
Jos kaikki muu on tarkistettu, niin erillinen verkkokortti on halpa kokeilu. Halvimmat lähtee varmaan 5-10 eurolla. Ensin tietty kannattaa tarkistaa kaapelin kunto ja modeemin toiminta.

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
milläs perusteel kaveris määritteli vian verkkokorttiin?
Jos oon ajurit tarkastanu (mistä en oo 100varma, koska en oo kauheen kätevä tietokoneiden kanssa, vaikka oon suht. varma että oon tarkastanut) niin sitten olisi vika todennäköisesti kortissa.

...olipa iljettävän huonoa suomenkieltä.
#5
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JusuMfia:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
milläs perusteel kaveris määritteli vian verkkokorttiin?
Jos oon ajurit tarkastanu (mistä en oo 100varma, koska en oo kauheen kätevä tietokoneiden kanssa, vaikka oon suht. varma että oon tarkastanut) niin sitten olisi vika todennäköisesti kortissa.

...olipa iljettävän huonoa suomenkieltä.
niin, mutta voihan se ongelma olla yhteydessäkin esimerkiksi. Ootko kokeillu jollai toisel laitteel, jos mahollisuutta että pätkiikö sillä jne. Meinaa itellä tää toiminu vuode päivät kohta moiteetta (R1.0 versio tosin)

Edit: Harvinaista olis että verkkokortti se rikkinäine osa emolevyssä:D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.11.2012 @ 19:14

Toniman.

## ASUS Z87-A | i5-4670K w/ CM Hyper 212 EVO| 8GB RAM | ASUS GTX 560 TI TOP | Kingston SSDNOV V+300 240Gb | Seagate 1TB | XFX 550W | Bitfenix Raider | 24" display | Razer Lycosa | Logitech G300 | SteelSeries Siberia V2 ##
#6
Tarkistaisin modeemin toiminnan (toimiiko toisella koneella tai toisessa portissa), kaapelin kunnon (ehkä vähän epätodennäköinen, mutta kuitenkin) ja lataisin uusimmat ajurit täältä (jos et sitä vielä siis ole tehnyt): http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A97/#download

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.
#7
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JusuMfia:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
milläs perusteel kaveris määritteli vian verkkokorttiin?
Jos oon ajurit tarkastanu (mistä en oo 100varma, koska en oo kauheen kätevä tietokoneiden kanssa, vaikka oon suht. varma että oon tarkastanut) niin sitten olisi vika todennäköisesti kortissa.

...olipa iljettävän huonoa suomenkieltä.
niin, mutta voihan se ongelma olla yhteydessäkin esimerkiksi. Ootko kokeillu jollai toisel laitteel, jos mahollisuutta että pätkiikö sillä jne. Meinaa itellä tää toiminu vuode päivät kohta moiteetta (R1.0 versio tosin)

Edit: Harvinaista olis että verkkokortti se rikkinäine osa emolevyssä:D
Sama modeemi toiminu jo yli vuoden päivät ihan hyvin ja speedtestien mukaan yhteyden nopeudet ihan kunnossa. Lan piuhoja oon testannu pariakin ja netti toimii moitteettomasti muilla laitteilla.
#8
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JusuMfia:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JusuMfia:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toniman92:
milläs perusteel kaveris määritteli vian verkkokorttiin?
Jos oon ajurit tarkastanu (mistä en oo 100varma, koska en oo kauheen kätevä tietokoneiden kanssa, vaikka oon suht. varma että oon tarkastanut) niin sitten olisi vika todennäköisesti kortissa.

...olipa iljettävän huonoa suomenkieltä.
niin, mutta voihan se ongelma olla yhteydessäkin esimerkiksi. Ootko kokeillu jollai toisel laitteel, jos mahollisuutta että pätkiikö sillä jne. Meinaa itellä tää toiminu vuode päivät kohta moiteetta (R1.0 versio tosin)

Edit: Harvinaista olis että verkkokortti se rikkinäine osa emolevyssä:D
Sama modeemi toiminu jo yli vuoden päivät ihan hyvin ja speedtestien mukaan yhteyden nopeudet ihan kunnossa. Lan piuhoja oon testannu pariakin ja netti toimii moitteettomasti muilla laitteilla.
omituista sit kyllä, mutta eihä sen erillise verkkokortti osto ja testaus mikää iso sijoitus kuitenkaa ole että viimesenä vaihtoehtona toki:D.

Toniman.

## ASUS Z87-A | i5-4670K w/ CM Hyper 212 EVO| 8GB RAM | ASUS GTX 560 TI TOP | Kingston SSDNOV V+300 240Gb | Seagate 1TB | XFX 550W | Bitfenix Raider | 24" display | Razer Lycosa | Logitech G300 | SteelSeries Siberia V2 ##
#9
Lataa vielä uusimmat ajurit ja jos ei auta, niin erillinen kortti tilaukseen: http://www.jimms.fi/hae/verkkokortti/order/price

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.